2017-10-26 07:22:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Erősítenie kell az immunrendszerét

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Vénusz a Mérleg jegyében áll. Jól tud kooperálni a többiekkel. Alkalmas a nap arra is, hogy belefogjon új feladatokba, csak arra kell vigyáznia, nehogy túlerőltesse magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap és a Jupiter együtt áll a Skorpió jegyében. Ne kezdjen bele megerőltető feladatokba, és főleg ne vásároljon… Most minden elcsendesül, nagy lesz a nyugalom ön körül is. Élvezze ezt a békés hangulatot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold és a Plútó együtt állnak a Bak jegyében. Érdemes egy kicsit megállni a rohanásban, és végiggondolni az elmúlt időszak eredményeit. Ráébredhet, hogy van miért hálásnak lennie!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szerencsés, ha otthon tud maradni, és alhat egy kicsit. A Hold együtt áll a Plútóval az önnel szemben álló Bak jegyében, ez pedig kedvez a meditatív tevékenységnek, az önkifejezésnek, a tervezésnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Próbáljon meg egy kicsit ellazulni! A gyakorlatias dolgoknak amúgy sem kedvez a ma nap. Váratlan szerencséje lehet viszont a pénzügyekben. Tegye próbára a szerencséjét, az üzleti életben vállalhat egy kis kockázatot is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Erősítenie kellene egy kicsit az immunrendszerét! Minden, amit az egészségéért tesz, többszörösen hat. Próbáljon ki egy új diétát, vagy mozgásformát! Az üzleti életben most nem jó taktika, ha túlságosan célirányosan közelít ahhoz, amit el akar érni, legyen tekintettel másokra is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma valami új dologra irányíthatja a figyelmét. Éljen tudatosan, szenvedélyesen, ne csináljon semmit csak úgy félszívvel, vagy mellékesen! A lelkesedése most nem csak örömet okoz, hanem „kifizetődő” is lesz!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter és a Nap váratlan szerencsét hoz az életébe. Olyan hírt kaphat, ami bearanyozza az egész napját, vagy olyan lehetőséget, amit nem lehet visszautasítani.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szép napja lesz, a munkatársai, vagy barátai meglepetést tartogatnak önnek. Egy megfázás viszont ledöntheti a lábáról estére, ha nem vigyáz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok mindent meg tud mozgatni, de amit tesz, az rengeteg energiát követel. Próbálja meg legalább mindazt távol tartani magától, ami nem feltétlenül szükséges. Nem kell mindig mindennek tökéletesnek lenni. Végezze lassabban a dolgát, ne stresszelje magát

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz és a Mars is a Mérleg jegyében áll. Ma különösen jól sikerül másokat motiválnia, és barátsággal, kedvességgel meggyőzni őket arról, ami önnek fontos. Tárgyalásai során ezért különösen jók a kilátásai a sikerre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez nem a legjobb nap arra, hogy új dologba fogjon bele, vagy fontos ügyekben döntést hozzon. Találkozzon inkább a barátaival, hívja meg őket vacsorázni! Szelídséggel ma többre megy, mint rámenős céltudatossággal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: